keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Welcome to my Sunshinera


E l ä m ä

Välillä se junnaa paikoillaan, ottaa takapakkia ja turhauttaa. Yleensä se kuitenkin osaa myös yllättää, innostaa ja antaa nautittavaa. Elämää parhaimmillaan voi olla kun näkee ympärillä pienistä onnen hetkistä koostuvia kokonaisuuksia. Silloin parhautta löytyy joka nurkan takaa.

Suurin syy, miksi Sunshinera on nyt perustettu löytyy sellaisen nurkan takaa, jonne en ole vielä ikinä kurkistanut. Elämä heittää välillä kuperkeikkaa ja Maanantaini mullistui kun sain tällä viikolla tietää, että olen saanut opiskelupaikan: Turun Ammattikorkeakoulun Toimintaterapeuttikoulutukseen! Siis Turun ammattikorkeakouluun: kouluun, jota tämä ikuinen vantaalainen ei ole koskaan nähnyt ja nurkille, jotka ovat minulle tuikituntemattomia.

Viime viikolla hyppäsin Bag Jumping-vapaapudotuksen kuudesta metristä ilmapatjalle Aurajoen Rannassa. Oli ihanan lämmin ilma ja onnellinen olo. Hypyn jälkeen adrenaliinihöyryissä ja silmät loistaen tulin todenneeksi, ettei olisi yhtään hullumpi muuttaa Turkuun, jos opiskelupaikan sieltä saisin. Yli kuukauden toivoin todella ensimmäisen varasijan muuttumisesta viralliseksi opiskelupaikaksi. Tämän viikon alussa kaikki tapahtui. Kirje tuli postissa, joka ilmoitti Turun toiveidentäyttäjien kuulleen toiveeni ja hyväksyneen minut opiskelemaan:) Minut! 

Pitkään mietitty blogin perustaminen sai myös aloituspotkun, nyt kun vihdoin voin kirjoittaa varmasti siitä, mitä polkua lähden syksyn mittaan kulkemaan. Päivitän blogia päiväkirjan tavoin ja tahdon jakaa oman uuden elämänvaiheeni intoa kaikille, ketkä sitä tahtovat seurata. Seuraavia vuosia en osaa edes kuvitella, mutta seuraavaan muutamaan viikkoon tulee ainakin mahtumaan armotonta asunnon etsintää, muuttoa ja tavaroiden kantoa, onnen kyyneleitä ja asioiden järjestelyä. Odotan innolla hetkeä, kun sydämestäni kutsun Turkua kodiksi ja saan luotua uuden ja innostavan elämän vieraalle paikkakunnalle..tahdon elää päivän kerrallaan ja mahduttaa jokaiseen pienen extra-ripauksen hymyä. Tervetuloa seuraamaan Jennin omaa Sunshineraa-tietä ja aikakautta, joka toivon mukaan täyttyy auringosta! 



<3 Jenni

3 kommenttia:

Jäikö kysymyksiä? Kommentoitavaa? Jätä terveisesi!